.

hellu. min dag har varit väldigt händelserik kl sju så gick jag upp ur sängen för smärtan av halsen höll på att ta död på mig så lade min nere i soffan och kollade tv vilket jag gjorde resten av dagen och nu har jag hamnat uppe i sängen igen! ja somsagt det händer ju inte sådär jätte mycket just nu men men. borde egentligen plugga till so prov jag har när jag kommer tillbaka till skolan igen men är så sjukt trött hela tiden för att jag inte äter nån mat längre för det gör alldelles för ont.Men nu mera vet jag exakt vad som är på tv hela tiden och när så det är ju lite imponerade, går det åt helvete i skolan kan jag ju bli en sån här filmkritiker eller vad det heter som kommenterar alla filmer och serier eftersom jag nu ser alla ;)
igår var dagen lite bättre då min underbara bästavän kom och hälsade på!!!!
nu ska jag sova för jag e sjuuuukt trött.

puss/C


I made it!!

Hellu nu är jag äntligen tillbaka hemma till en väldigt efterlängtad säng!! Operationen har gått bra men har så sjukt ont i halsen fuu. Skönt iallafall att få ligga i sin egna säng nu utan dom där jäkla nålarna i armarna. Hade tänkt att blogga lite bättre denna vecka när jag är hemma så håll tummarna för det! Puss/C. Saknar verkligen inte dom här!!!!!!!!


Hjälp!!!!!!

Ligger i sängen och är jätte trött men vill verkligen inte somna för imon är min operation och jag är så sjukt nervös!! Ska vara inne i Kalmar vid nio så måste upp ganska tidigt.. Har varit hemma från skolan både igår och idag har haft jätte ont magen men antar att det är nervositeten. Mormor kom förbi förut och hon är ju bara för söt, hon hade varit och köpt ett litet gosedjur till mig som jag skulle få som lycka till världens sötaste mormor!!! Ska väl ta och sova nu kommer ju bli en ny dag vare sig jag sover eller inte så.... Puss/C. Min lilla turnalle här då ;)


RSS 2.0