jag gör det som gör MIG lycklig

puh! jag ligger i soffan, trött! haft en KANON helg när jag väl blev frisk villsäga! men kan inte annat än att vara nöjd, hihi. trött i kroppen nu, kom hem från friskis för ett tag sen, men det är skönt! imorgon kommer bästavän och vi ska mysa! skriver mer då!

bara en sak till.
idag är det dagen innan nyårsafton, sista dagen av 2012, dagen innan 2013, tre år sen farfar gick bort.. ja, en dag som inte är som alla andra helt enkelt! dagar som denna tänker man extra mycket på både farfar och morfar, jag saknar dom så himla mycket! hoppas ni har det bra! jag älskar er



sovmorgon

trots sovmorgon ligger jag här vi tio över sju, kul! men mycket ska hinnas med så de är väl lika bra det! igår hade jag också sovmorgon. Då
hann jag både städa rummet och pynta granen vi får se om energin finns kvar idag!
idag är det 4 dagar kvar till julafton, om man inte räknar med idag
såklart! det ska bli så skönt att verkligen ta jullov nu! men mitt riktiga jullov startar nog efter julafton känns det som! fullt ös, medvetslös!




silence

Här har det hänt mycket! orkar inte läsa alla inlägg som skrivits här på sistone! eller inte! 
Ganska tomt! Fy såååå trött! dels vädret, dels skolan och en massa annat! Idag är det den 12/12-2012 woow, alla dessa facebookstatusar! Bara tolv dagar kvar till självaste julafton! Fått några julkänslor ännu? det har jag! julen=myyyys! 
 

RSS 2.0