This is not a drive by...

Dagen har då bestått av föreläsningar på mellanstadiet typ hela dagen hann med en timmes vanlig lektion, rätt skönt att slippa vanliga lektioner men känns rätt skönt att det är som vanligt imon igen har en klass vi ska prata inför bara men det tar typ bara 20 minuter. Efter att sagt exakt samma sak typ 7 gånger blir man ganska trött på det!
Efter skolan hängde gustav med hem för vi skulle baka chokladbollar, tjockisar vi e :p
Känner mig grymt trött så tror jag ska krypa ner i min gosiga säng och kolla på nån film.

puss/ C


When you were looking for yourself out there...

Känns som att det hänt väldigt mycket idag! Ett då som var det mest pinsammaste inom skolans historia eller ah så illa var det kanske inte.. jag gick ut från ett grupprum med annie och tiff och jag går först och sjunger på en låt (drive by-TRAIN<3) och då precis när jag öppnar dörren så står en hel nia klass där utanför och jag blir asrädd för var inte beredd på det så skriker till. var inte så illa kanske men har garvat åt det hela dagen!!haha. jag höll på att bli av med min älskade mobil för att en viss liten pojke som ska låna den hela tiden glömde att han lagt den på bänken fick då utbrott på honom, men har den nu så ni kan pusta ut!!
Har varit ganska go dag ändå har knappt varit på lektionerna för Tiffany,Annie och jag ska hålla föredrag inför alla klasserna imon på mellanstadiet så vi har mest suttit och förberett inför det så har inte behövt vara på lektionerna;) Lite nervös men när första klassen är klar så kommer det nog bara rulla på.
Har antagligen lite planer imon för efter skolan men berättar det imon istället för man vet aldrig hur det går.
Juste hunnit övningsköra idag med körde genom hela stan och gick faktiskt rätt bra körde ju inte ihjäl nån ;) nä skämt å sido men har i allafall hhunnit med en hel del idag ska nu ta och läsa igenom det till imorgon så man är lite förberedd. puss på er

/C


Blir en tråkig bild i repris ;)

.

it was all a game for you.
And the game is still on


Train♥








young, wild and free....

tjobre!
Tisdag var det då kalmar med fanny som ni vet hittade två tröjor så är rätt nöjd. sov hos henne till onsdag. Finns ingen bättre terapi än skratt 24/7 med bästavän haha!!
Idag har jag mest tagit det lugnt har typ skadat min hand eller handled har sjukt ont, känner man så känns det som lösa bitar där inne LÄSKIGT..
Ikväll har jag iallafall tränat så gott det går med skadad hand...
Imon blire att sitta barnvakt en stund på kvällen åt mina favoriter James och Hannah :)

Puss/ C



ny header, onsdag och en trött tjej

hejsvejs! 
vad händer jao? 
cool jag känner mig idag.. 
nä, faktiskt inte! cornelia sov ju hos mig inatt o vi snackade o hade det allmänt trevligt, igår var vi i kalmar och jag hittade två tröjor faktiskt! 
idag har förövrigt varit en "sådärbra" dag, efter att cornelia åkte hem lagade jag mat, gick med hunden och kollade tv. 
Imorgon blir de kalmar med mamma! 
tråkigt inlägg! 
föressten, headern är utbytt, den är väl inte så bra, men iallafall! haha



såååå, kär i låten (a) 
kram/F

looking for som inspo

hello there! 
klockan är halv elva och som vanligt vid de här dagset börjar ögonen gå i kors o ögonlocket motvilligt men självmant stängas och de blir bara svårare o svårare att öppna för varje blinkning som går.. någon som känner igen sig? 
Idag var de en födelsedag, de var nämligen mor min som fyllde år, ett stort grattis till världens bästa mamma! jag älskar dig!
Mormor kom förbi, vi åt god mat och åkte ut till "stan" och "shoppade" , man kan inte kalla staden jag bor i för stad och de jag handlade var ett skydd till håret mot plattången o ansiktskräm så.. de lät ganska överdrivet o använda stad och shoppa, speciellt i samma mening! 
imorgon åker jag med bästavän in till kalmar, vi gosar lite sedan följer hon med mig hem och sover över, myspys på de! 
nähä mina vänner, nu ska jag krypa ner i sängen då klockan står på halv åtta, tidigt för en gammal dam som jag! 
godnatt! 

min älskling! <3

copyright

© puh asså nalle puh....

vilken humor jag har ibland!!!

OBS att det var cornelia som kom på det här så om ni hör fanny dra det här skämtet nån gång så att ni tänker på det. hon tycker nämnligen om att sno mina skämt älskar dig <3


jag e inte perfekt men det har jag inte sagt heller....

Känner att jag varit riktigt duktig idag! började dagen med att träna och har sen typ städat hela dagen. duktigt duktigt! nä men har inte gjort så mycket mer kollade på gladiatornerna ikväll med familjen.
Fredagen spenderades hos bästa vän alltid lika mysigt.
känner inte att jag har så mycket mer att skriva. awesome inlägg ;)

puss/ C


Känslan när man hittar en text som beskriver exakt hur man känner..


/C


sportlov, kärlek och en dryg fredagskväll

hejsan hoppsan vänner och ovänner! 
Jag hoppas ioförsig att jag inte har så många ovänner där ute för det vill jag ju inte ha! 
Äntligen är det sportlov!, ja, så underbart! 
idag följde bästavän med mig hem, vi låg och kollade på datorn i sängen och halvsov! 
äntligen tar vi lov! Jag sitter och drygar framför tv:n med bror, funderar på att sova snart jag är så trött! 
sagt de ett antal gånger nu! 
onödigt inlägg, men ändå, puss hej! 

love u bästis!

Älskar!!!!!!!!!!!


en tjej och en kille

Hola amigos! 
Fanny här, hör och häpna, (stavas det så?) 
iallafall har jag hittat hit, anledningen till att jag inte bloggar är min hemska huvudvärk, när den hittar till mitt huvud vill jag bara.. trycka ner huvudet under täcket och vakna en vecka senare om man säger så..
Iallafall, tog jag mig hit, eller hamnade på något sätt här, konstigt, jag som satt och pluggade No hmm, vad hände?, No som är så roligt att plugga, *känn ironin* 
iallafall, livet rullar på, läskig tanke egentligen.
Imorgon är det fredag sen tar jag sportlov, skönt som f*n. 
Puss o kram sötisar! 


all this way

Svartbäcksmåla idag då! testade att åka snowboard vilket är så mycket svårare än det ser ut men ska inte nämna det nu! men är grymt imponerad av fanny asså naturbegåvning här va ;)
Ganska mysig men kall dag iallafall ni får lite bilder från dagen istället.

puss / C








Ska det vara en rubrik här?

Tjoho alla hjärtans dag idag men vem bryr sig egentligen inte julafton precis.. Men fick iallafall en väldigt gullig present så gillar det lite ändå thihi ;) Imon ska det vara nån vinter idrottsdag i svartbäcksmåla taggar väl inte så där värst mycket men ska iallafall spendera dagen med min bästa vän i nån snöhög och inse faktum liksom vi får alla platser att bli roliga! Börjar vid 9 imon så det är en halvtimme senare en annars och slutar vid 1 eller 2 så överlever nog haha!! Varit och övingskört nu och det gick faktiskt ganska bra har inte haft ihjäl något än WIHOO!! Nu ska jag ägna resten av kvällen avv att öva på min undebara tyska läxa....eller?

Glad alla hjärtans dag på er iallafall♥
puss/ C



Man undrar ju vad som står på det paketet..thihih ;)


.


Nervöööös!

Ja rubriken säger allt, andra nationella provet i svenska imon. Ska sitta i skriva i tre timmar elr nått sånt. Har inte fått veta vad man ska skriva om så jag e lite nervös hur det kommer gå men det går nog bra... Hoppas jag ;) nae nu ska jag sova så jag inte gäspar mig igenom hela provet hihi ;) puss/C


Shake it up...

Är så sjukt trött just nu! Lång dag i skolan med många händelser, sen direkt efter iväg till trafikskolan för att sitta och lyssna där i fyra timmar men lite positivt är det ju ändå att jag får börja köra bil om sådär nån vecka ;) nationellt prov i svenska imon ena delen, är så grymt nervös! Nu ska iallafall en väldigt trött tjej ta och sova. Ps: Fanny bloggar inte just nu av vissa anledningar men hon kommer snart det lovar vi! Så länge får ni nöja er med mig och en söt bild på oss istället ;)


Älska vintern!<3

Hola amigos! Elr nått?? Testar mobilblogg här då ;) har iallafall tänkt på en grej varenda människa jag känner går hela tiden och klagar på snön och att det är så kallt, men hallå vintern är ju den bästa årstiden av dom alla! Det är ju så sjukt mysigt att gå i stora koftor och ligga i sängen med gosiga täcken och filtar! vintern är ju såååå mysig! Nae nu har jag biktat mig här så gissa vad jag ska göra? Jo gosa ner mig i mina täcken med min katt;) puss/ C


RSS 2.0